Bugün Ne Giysem ?

What should I wear to work today ?

smart & casual

13. gün ve cuma olmasına rağmen diliyoruz ki bugün hepimiz için harika bir gün olsun :) / Although it is friday and the 13th, we are still wishing that today will be a great day :)

Gömlek / Shirt: GAP
Khaki : GAP
Kemer / Belt: Fabrika
Ayakkabı / Shoes: Stonefly

Editörün Notu: Bugün Onur’da çok alışık olmadığımız bir tarzla karşı karşıyayız. Kanvas tarzda krem rengi pantolon her erkeğin dolabında bulunması gerekenlerden. Kurtarıcı parçalardan olan kareli gömlekleri düğmeleri ilikli iken daha şık ve klasik bir görünüm için, düğmeleri açık iken ise içine düz ya da yine desenli bir atlet ya da t-shirt ile daha spor bir görünüm için kullanabilirsiniz. Kemer ve ayakkabının birebir uyumu dikkat çekerken ayakkabıların klasikle spor arasındaki tarzı kombinini birebir tamamlıyor.

Editor’s Note: Today, we face with not accustomed style for Onur. Canvas style cream color pants are one of the must-haves for men wear. Checkered shirts which are our heros, can be used for more elegant and classic look with button up or can be used for more stylish look with straight or patterned undershirt or t-shirt. While belt and shoes harmony takes the attention smart casual style shoes completes the look exactly.

Comments are closed.